forska i stora boken.blogg.se

Copyright © Svensk översättning AA Sverige 1974,2001,2017 Jag tänkte skriva i från den nya stora boken. Ta några meningar och sedan reflektera dem. Folk får gärna kommentera mina inlägg.

Att berätta om mina problem

Kategori: Min nykterhet

Ännu några meningar om Bills historia.
 
Min skolkamrat besökte mig och jag berättade för honom allt om mina problem och mina brister. Vi gjorde upp en lista över människor som jag hade sårat eller som jag hyste agg mot. Jag uttryckte min fullständiga villighet att ta konakt med dessa personer och erkänna mina fel. Jag skulle aldrig vara kritisk mot dem.
Ja det här är ju en del ut av både det tredje och det fjärde steget. Själv har jag ingen kontakt med mina gamla skolkamrater. Jag hade väl inte så bra kontakt med dem under skolttiden. Jag hade nog många kompisar, jag tror att de gillade att vara med mig. Men jag älskade alkoholen mer än vad jag älskade mina kompisar, därför som jag inte har så mycket kompisar kvar. Telefonerna är för det mesta tyst nu mera. Den ringde mera när jag var aktiv. Men jag kan skaffa nya vänner i gemenskapen. Men jag är dålig på att skaffa kompisar. Det beror nog på min egna rädsla. Rädd för att bli avisad och inte duga så som jag är.
Kommentera inlägget här: